dream filmer series med svenska undertexte

dreamfilm hd alla komedi

Jag forstar aldrig hur den har filmen var en succй.Jag vill aldrig.Hela filmen var ett meningslost sloseri med tid och jag gick nastan ut fore slutet.Hur kan det har vara ett box office hit?Detar sadumt.Det finns inte en rolig roll i filmen.Ska det inte vara en komedi?Jo detar det inte.Jag hatar att saga det har,men filmenar dum.Filmenar trakig.Filmenar meningslos.Jag har aldrig haft en baksmalla,men jag skulle hellre istallet for att titta paden har filmen igen.Det finns nagra manniskor som tycker att den har filmenar fantastisk eller bra.Jag vet inte ens varfor de gjorde en uppfoljare till det.Hur dum kan det vara?Men jag har sett filmen fran borjan till slut en gang och aldrig kommer igen.Om du inte har sett det,slosa inte bort din tid.Detar inte vart det. http://dreamfilm.stream/category/comedy/ Inte daligt men definitivt inte Bradley Cooper bast.Jag skulle saga att han gjorde det battre i Allt om Steve,sanningsenligt.Hur som helst,det var lite trakigt i borjan av filmen och saker blir bara battre fran resan till Svenska.Kanskear det bara jag,inte far de skamtna att spela in men jag tror fortfarande att den har filmen inte har den oomph jag letar efter.Och en del av detar inte meningsfullt att Doug stannade i taket for tvaellerar det tre dagar utan att komma tillbaka for att be om hjalp eller leta efter Phil,Stu och Alan.Jag menar,detar inte som att hanar naken eller nagot.Savarfor stannade det utan anledning?Och om Chowar han en bra skadespelareah ja.Jagar forvanadover att Stu och Phil inte har sinnena att kontrollera om det verkligenar Doug de letar efter innan deoverlamnar pengarna.Plus,Jade ser inte ut som en stripper alls.De borde hitta nagon som ser ut som en.

Condivi l'articolo con chi vuoi...

Lascia un Commento

Devi aver fatto il login per inviare un commento

Calendario eventi
giugno 2017
lun mar mer gio ven sab dom
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930EC
Prossimi eventi
  • Nessun evento.